Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Octubre2020

Articles

FEDER Diputació de Lleida

Foment del patrimoni natural d’interès turístic al Pallars Jussà

Projecte que es desenvoluparà entre els anys 2019 i 2021, inclòs dins l’estratègia comarcal de divulgació i aprofitament sostenible del patrimoni natural i cultural com a eix de desenvolupament per avançar en la dinamització turística.

 

   ANY 2019

 

Aquest projecte s’emmarca en la darrera convocatòria de l’eix 6 del Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació FEDER de Catalunya 2014-2020, en base a la Prioritat d’Inversió 6.3 relativa a la conservació, protecció, foment i desenvolupament del patrimoni natural i cultural i ho fan versus el foment turístic. El fons FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El Programa operatiu del FEDER Catalunya 2014-2020 té com a objectiu la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l’estratègia Europa 2020 i la seva transposició a Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.