02Desembre2021

Presentació del IV Festival de Castells de Frontera del Pallars Jussà

Festival   

El proper dijous, 19 de juny  de 2008, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Sr. Xavier Pont, presentarà la quarta edició del Festival dels Castells de Frontera.

 

Més informació
Enguany s’han programat les següents actuacions:Cor Vivaldi, grup compost per nens i nenes d’entre deu i setze anys, exemple d’un original plantejament pedagògic que combina l’ensenyament escolar amb l’aprenentatge musical de qualitat.Trio Virelai, nascut amb el propòsit de difondre la música antiga, destaca per la utilització de reproduccions originals dels instruments  que sonaven en aquella època, per tal d’aconseguir la màxima fidelitat interpretativa.Quartet Doppler, integrat per Jordi Coll i José Enrique Tarrassó, als violines; Pere Bardagí, a la viola; Manolo Martinez del Fresno, al violoncel i la soprano Olga Serrano de Larroche. A l’acte hi assistiran el Sr. Xavier Baulies, Director artístic, i els intèrprets Olga Serra, Jordi Reguant i Oscar Boada.
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.