02Desembre2021

Comença la temporada d’estiu a les visites dels Castells de Frontera

Llorda

     Les visites guiades als castells de Mur i de Llordà inicien avui la temporada d’estiu amb nous horaris per tal d’ampliar l’atenció a les visites que reben aquests espais i que estaran vigents fins al proper 15 de setembre.

El Castell de Mur recupera l’horari habitual de visites que realitza durant el període estival i, així, es disposa del servei de guiatge de dilluns a dissabte a les 17, 18, 19 hores i dissabtes i diumenges també a les 11, 12 i 13 hores.  Pel què fa referència al Castell de Llordà, enguany s’amplia l’horari i també se’n poden fer al matí, de manera que el castell estarà obert de dimarts a dissabte a les 11, 12, 13 hores i a les 17, 18, 19 hores i el diumenge només en horari de matí.  Les entrades poden adquirir-se al mateixos castells just abans de cada visita i hi ha la possibilitat d’adquirir entrades combinades que permeten l’accés als dos castells o a un d’ells i al Museu de la Conca Dellà.  Els Castells de Frontera, encapçalats pels castells de Mur i de Llordà, són un dels elements més destacats del patrimoni cultural i arquitectònic del Pallars Jussà i constitueix un element indispensable en el marc del turisme cultural català.
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.