02Desembre2021

Jocs multiculturals per a la convivència

joc 

El proper dimarts 22 de juliol a les 17’30 hores els infants del Pallars tenen l’oportunitat de gaudir d’una nova sessió dels ‘Jocs del Món’. En aquesta ocasió la jornada es durà a terme a la Pista del Pinell, a Tremp, i culminarà amb un berenar de pa i xocolata per a tots els nens i nenes assistents.

 

Descarregar cartell

 
Les sessions dels ‘Jocs del Món’, que periòdicament es duen a terme a diferents municipis del Pallars Jussà, són espais de trobada on la canalla de la comarca majors de cinc anys pot apropar-se a través del joc a una realitat multicultural que cada vegada esdevé més diversa.  L’activitat s’emmarca dins del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tremp així com també amb la col·laboració de la Secretaria per a la Immigració i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.