02Desembre2021

Ficar-hi el nas. - Essències i fragàncies naturals

Essències i fragàncies naturals

L’Obra Social “la Caixa”, el Consell Comarcal del Pallars Jussài l’Ajuntament de Tremp presenten una exposició que introdueix al visitant en el món de les olors des de la perspectiva de la biologia, la cultura i l'experiència directa d'olorar

 

  • L’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals, organitzada i produïda per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp,ofereix al visitant la possibilitat d’experimentar, per mitjà de 60 aromes diferents, amb el més oblidat dels cinc sentits: l’olfacte.
  • Aquest sentit és, d’altra banda, capaç d’evocar els records més remots, ja que la seva interrelació amb els circuits cerebrals de la memòria és realment íntima. Donades les característiques d’aquesta mostra, en la qual la vista hi juga un paper secundari, s’han traduït els textos explicatius al llenguatge braille.
  • L’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals, comissariada per Guillermo Fernández,es podrà visitar al Museu Comarcal de les Ciències Naturals (Passeig del Vall, 13. Tremp) del 29 de juliol al 3 de setembre de 2008.

 

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.