Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Agost2020

Presenten el material gràfic que acompanyarà la campanya “Vine al Pallars, viu el Jussà”

La campanya turística “Vine al Pallars, Viu el Jussà” presenta el material gràfic que s’entregarà als viatgers que aquest any s’allotgin al Pallars Jussà.
Aquest material consta d’una guia de serveis on els viatgers trobaran totes les empreses associades a la campanya, que enguany són prop 80. Els serveis que s’ofereixen estan classificats en 4 eixos, activitats, productors, restaurants i allotjaments, de manera que el viatger pugui localitzar amb facilitat aquells que són del seu interès. Aquest catàleg també va acompanyat d’un mapa desplegable A3 de la comarca on els visitants és podran situar i gaudir del Pallars Jussà.

“Vine al Pallars, Viu el Jussà” inicia la seva tercera temporada en la qual hi ha més de 85 activitats programades entre sortides guiades i experiències úniques que ofereixen els productors i empreses d’activitats de la comarca. És tracta d’una iniciativa transversal del sector privat del Jussà, que aposta per donar a conèixer els principals valors de la zona, i recolzar sectors econòmics modestos de la comarca que desenvolupen activitats de gran valor patrimonial.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.