Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

8 grups musicals es reuniran al FESTIPALLARS que enguany es celebra a la Pobla de Segur

La vuitena edició del “Festipallars”, que se celebrarà divendres dia 10 al Parc dels Raiers

El “Festipallars” arriba enguany a la seva vuitena edició plenament consolidat com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca. Aquest esdeveniment, seguint el seu caràcter itinerant, es celebrarà a la Pobla de Segur el divendres 10 de juliol.

Enguany participaran al festival un total de 8 grups d’arreu de la comarca d’estils que van des del punk fins l’acústic passant pel metall, entre altres. El primer dels concerts tindrà lloc a partir de les 8 de la tarda amb l’actuació de Mari Martí Trio i Colladegats. La segona sessió començarà a partir de mitjanit amb la participació de Randal, Drunken Celts, TrastoCATS, Sacabat, FAM i Winter Shades que posarà el punt i finals a aquest espectacle de 10 hores de música pallaresa.

El Festipallars, nascut ara fa 8 anys té com a principal objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, l’Oficina Jove del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

Des de la seva creació, el Festipallars ha anat itinerant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons.

Perquè els joves puguin accedir al Festipallars en transport públic, s’ha programat un servei de bus des d’Isona i Tremp amb destí la Pobla de Segur.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.