Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

09Agost2020

Constante Aranda elegit President del Consell del Jussà amb els vots de CiU i ERC

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha celebrat avui el ple de constitució del nou consell en què s’ha elegit Constante Aranda i Farrero com a nou president de l’organisme en substitució de Joan Ubach i Isanta que actualment ocupa el càrrec d’alcalde de Tremp.
Aranda, que també ocupa el càrrec d’alcalde d’Isona i Conca Dellà ha estat escollit amb els 14 vots favorables dels 9 consellers de CiU i els 5 d’ERC i les cinc abstencions dels representants del PSC.

En el seu discurs d’investidura, el nou president del Consell del Pallars Jussà, ha volgut marcar una línia continuista respecte la tasca engegada pel govern anterior, si bé també ha expressat la seva intenció de generar nous reptes de futur amb l’objectiu de “Posar la comarca del Pallars Jussà en un lloc punter entre les comarques del Pirineu”.
Constante Aranda també ha expressat la seva intenció de posar-se a treballar immediatament, així doncs, demà mateix es nomenaran les dues vicepresidències que tindrà el govern, la primera per a Maria Pilar Cases, primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Tremp i una altra per a Martí Cardona, alcalde la Conca de Dalt. Igualment s’ha compromès a tenir totalment definit el cartipàs comarcal en el termini de 15 dies.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.