Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

8a edició dels Jocs del Món-Trobada de Casals d’estiu del Jussà

El Serveis d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració de l’entitat juvenil La Casa del Sol Naixent, organitzen la que serà la vuitena edició dels Jocs del Món-Trobada de Casals d’Estiu, a Tremp, el divendres 17 de juliol al Parc del Pinell  a les 10:00h.

Està previst que participin en aquesta activitat prop de 140 nens i nenes que formen part dels diferents casals d’estiu de la zona. La jornada s’iniciarà amb una benvinguda amb coca i xocolata seguits de diferents jocs i tallers relacionats amb la descoberta de les diferents cultures del món.

Els menbres de la Casa del Sol Naixent, amb el suport dels diferents monitors de la resta de casals que participaran, s’encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional d’un continent. Aquesta activitat es du a terme amb la finalitat que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics, i amb l’objectiu d’apropar, a través del joc, els nens i les nenes de la zona a les diferents cultures que conviuen a la nostra comarca.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.