Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Agost2020

El Consell fomenta l’ús d’embolcalls reutilitzables per als aliments dels més petits

Reparteixen “boc’n rolls” entre els nens i les nenes de l’esplai de la Casa del Sol Naixent

El Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb l’esplai de la Casa del Sol Naixent, volen fomentar la reducció de l´ús  de residus com una de les prioritats de la gestió d’aquests. Per aquest motiu, avui s’han repartit “boc’n rolls” entre els nens i les nenes que participen a l’esplai de la Casa del Sol Naixent. Aquests són uns porta entrepans reutilitzables, ajustables, plegables, rentables i indispensables si es vol evitar llençar cada dia l’embolcall de l’esmorzar.
Des del Consell s’ha fet vàries campanyes de sensibilització, en les quals s’han repartit 2000 “boc’n rolls”, a totes les escoles de la comarca i diferents entitats.

El boc’n roll, permet dir adéu als embolcalls d'un sol ús. Aquest és un porta entrepans ecològic per menjar fora de casa. El seu tancament fàcil l’ajusta a qualsevol aliment (sandwich, fruita…). És molt pràctic, lleuger, es pot rentar i serveix d'estovalles. I per tant es pot reutilitzar i gaudir una vegada darrera l’altra.
La Vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Pilar Cases, que ha entregat els “boc’n rols” als nens i les nenes, ha remarcat la importància que els més petits es sensibilitzin amb tot allò que té a veure amb la protecció del medi ambient i ho incorporin a les seves activitats diàries.
Aquestes accions tenen per objectiu evitar la generació quantitativa de determinats tipus de residus com el paper d’alumini, que costen molt de tractar.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.