Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Agost2020

L’Oficina Jove del Pallars Jussà, ha obert les preinscripcions per al programa de formació i inserció laboral “Fórmula Jove” .

Aquest programa s’impulsa des de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família en col•laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
Va adreçat a la gent jove d’entre 16 i 30 anys amb l’objectiu del projecte d’incrementar i millorar les seves oportunitats formatives i sociolaborals amb poca qualificació que ni estudien ni treballen, per poder millorar les seves competències professionals i la seva ocupabilitat.
El projecte pretén formar a un grup de joves com a operadors en el sector de la transformació agroalimentària. Aquesta tria respon a l’estudi sobre les demandes d’ocupació, demandes i necessitats de les empreses comarcals.


El programa inclou una part formativa de 130 hores més un mòdul de pràctiques de 70 hores que es duran a terme en diferents empreses del sector de la comarca que col•laboren en el projecte.
Diverses empreses del sector càrnic, del sector de l’oli, de l’elaboració de conserves i productes preparats, del sector de les plantes aromàtiques i medicinals, entre altres, s’han implicat en la formació dels alumnes, per tal d’aproximar-los a la realitat del sector.

El curs tindrà lloc durant els mesos d'octubre a gener. Us podeu inscriure a l'Oficina Jove del Pallars Jussà fins el dia 10 de setembre:
C/ Peresall, 3 - Tel. 973 65 48 18 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.