Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

El Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro fa 25 anys

El Premi Literari Anton Navarro, convocat pels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, juntament amb els serveis de català respectius, del  Consorci per a la Normalització Lingüística, arriba a la 25a edició.

El Premi, adreçat a l’alumnat de tots els centres educatius de les tres comarques organitzadores, consta de sis categories, que inclouen des de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. El certamen té com a objectiu estimular la creació literària i promoure la lectura en llengua catalana. S’hi valora que els treballs a concurs incloguin trets lingüístics propis del dialecte ribagorçanopallarès.

 

Precisament en aquesta edició, en què s’ha renovat la imatge del Premi i tindran lloc diferents activitats commemoratives durant la tardor, es farà el taller El ribagorçanopallarès a l’aula, adreçat a tot el professorat, per posar en valor els trets específics d’aquesta varietat lingüística i aplicar-los a la llengua literària.

Més de 3.000 treballs, seleccionats pels centres educatius d’entre tots els participants, s’han presentat a la fase final del Premi en el decurs de les 25 convocatòries.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.