Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

14Agost2020

Tardor micològica al Pallars Jussà

Els  caps de setmana d’octubre els aficionats i amants de la cultura del bolet podran participar en els actes de les Jornades micològiques del Pallars Jussà, que, organitzades pel Consell Comarcal, es fan des de ja fa 14 anys per difondre de forma lúdica la passió per aquesta afició tan catalana.
On buscar els bolets, aprendre a destriar els bons dels dolents, com conservar-los i cuinar-los i conèixer el seu hàbitat als boscos del Pallars Jussà són els objectius d’aquestes jornades.

Descarregar cartell

Complint amb un dels principis de l’organització, que pretén donar al programa caire d’àmbit comarcal, les xerrades i les sortides tindran lloc a diferents indrets de la comarca, com Tremp, Sarroca de Bellera, Pobla de Segur i Isona.

Per al bon funcionament de cada acte, comptem amb l’esforç de diverses entitats, tant públiques com privades, que contribueixen en l’organització, la col·laboració i el patrocini de les diferents activitats.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.