Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Segona fase del projecte “Fórmula Jove”

El passat 5 d’octubre es va iniciar la segona fase el projecte “Fórmula Jove” destinat a la inserció laboral dels joves que organtizaL’Oficina Jove del Pallars Jussà, juntament amb l’associació Reintegra i que promou la Direcció General de Joventut.

El “Fórmula Jove” és un programa de formació i inserció laboral per a joves amb dificultats per entrar en el mercat laboral, que en la seva primera edició a la comarca va suposar una millora important de l’ocupabilitat i la socialització dels joves que hi van participar. Dels 11 nois i noies que van finalitzar l’etapa formativa i de pràctiques, 4 estan treballant en el sector serveis. D’altra banda, les empreses que els van acollir en la seva etapa de pràctiques, majoritàriament van valorar l’interès i les aptituds dels alumnes. 

El Fórmula Jove 2014 es va centrar en el sector de la carnisseria i la transformació càrnia, de cara el 2015 hem cregut que calia donar continuïtat a aquesta línia de la transformació de productes agroalimentaris autòctons, ampliant aquest camp i donant cabuda a altres tipus de matèries. Així doncs hem eixamplat l’àmbit i voldríem centrar l’activitat en el sector de la TRANSFORMACIÓ AGROALIMENTÀRIA.

Aquest projecte tindrà una duració aproximada de tres mesos, dividits en una etapa de pràctiques en empresa de 70h i una altra de formació de 130h on també poden participar-hi els productors. També es durà a terme un acompanyament dels joves amb l’objectiu de dotar-los d’eines per a la seva inserció laboral o bé per la reincorporació al món educatiu.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.