Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

11Agost2020

4a caminada “Entrenogueres” que recorre antics camins de bast

Un centenar de caminadors i caminadores s’han inscrit a la quarta edició de la caminada “Entrenogueres”, que tindrà lloc el proper dissabte 24 d’octubre. La prova, organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’ajuntament de Tremp, amb el suport de l’ajuntament de Pont de Muntanyana i la Societat d’Amics de la Muntanya (SAM), recorrerà 24 kilòmetres entre els termes municipals del Pont de Muntanyana i Tremp.

Aquesta caminada transcorre pels antics camins de bast que antigament comunicaven les diferents poblacions d’aquesta zona, passant per Claramunt, Eroles, Claret i Tremp, alhora que es tracta d’un traçat que està inclòs en el “Camí pels Països Catalans” en el tram que va entre el Pont de Muntanyana i Tremp. Un dels objectius de la prova és precisament la promoció i la recuperació d’aquests antics senders per a un ús relacionat amb el lleure i les activitats de natura. 

 

Un autobús transportarà els participants des de Tremp fins a Pont de Muntanyana  des d’on començarà la cursa a les 8:00 del matí, tanmateix, al final de la prova el mateix bus farà el viatge de retorn des de Tremp per als atletes amb origen al Pont de Muntanyana.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.