Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Formació per a emprenedors. Programa Catalunya Emprèn

Durant el passat mes de setembre i l’octubre el servei de promoció economica del Consell  Comarcal, a traves del programa Catalunya Emprèn ha iniciat la segona fase de sessions formatives per a empresaris i emprenedors. En aquesta segona fase de tardor hivern s’ha realitzat dues accions formatives i una de sensibilització. El curs  “Habilitats directives per a Emprendedors” impartida per la professora Sara Sanpedro , consultora en lideratge i estratègia empresarial que ha comptat amb la participació de 19 emprenedors de diferents sectors productius i el curs “Eines de Finançament, com utilitzar-les” que va impartir el tècnic de Global Lleida Salvador Pifarré, amb un total de 9 emprenedors.

L’acció de sensibilització en l’emprenedoria s’ha realitzat als alumnes del curs de “Transformació agroalimentaria”del projecte Formula Jove que desenvolupen el Consell Comarcal i l’associació Reintegra.

Durant aquest hivern esta prevista la realització de tres sessions formatives més: “Lideratge estratègic”, “Com despertar la creativitat” i “El futur de l’empresa, depèn de tu”. Properament s’informarà sobre les dates i el procés d’inscripció. 

El programa Catalunya Emprèn és un projecte que desenvolupa el Consell Comarcal patrocinat pel Departament d’Empresa i Ocupació que posa a l’abast d’empresaris, emprenedors i públic en general, accions d’orientació, assessorament, formació i consolidació per als projectes empresarials de la comarca amb l’objectiu d’impulsar l’autoocupació, la creació d’empreses i la competitivitat del teixit empresarial de la comarca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.