Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

11Agost2020

Taller formatiu “Lideratge estratègic per a emprenedors”

Taller impartit per Sara Sampedro, Consultora en Lideratge i estratègia empresarial. Directora de Ingenio Leadership School. 

El proper dimecres 4 de novembre de 2015 de 16.30h a 20.30 hores al Centre de visitants, Passeig del Vall, 13, Tremp.

Inscripció gratuïta

Formulari d'inscripció

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció Omplir la butlleta adjunta!!

Inscripcions al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Al telèfon: 973650187,Josep M Tarrat

Lideratge estratègic

Diferents estudis científics a milers d’empresaris d’èxit d’arreu del mon, demostren que aquests, a banda de tenir desenvolupades unes determinades competències, estan orientats a resultats. Aquesta característica és la base per focalitzar la atenció i per iniciar un procés automatitzat de lideratge estratègic. L’emprenedor segmenta la informació que te al seu abast i capta tota aquella que li és útil al seu negoci i/o als seus objectius. A més, desenvolupa en escreix totes les seves competències i habilitats necessàries per assolir aquests objectius, fins a l’extrem del seu màxim potencial intel·lectual.

Aprendre a focalitzar i orientar-se a resultats. Incrementar el nostre potencial intel·lectual. Despertar la visió de negoci. Adquirir visió global. Desenvolupar les competències dels quatre

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.