Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Es presenta el 14è Pla Comarcal JussàEduca

141 activitats per a tot l’alumnat dels 19 centres educatius de la comarca

 El Pla Comarcal JussàEduca ha arribat a la catorzena edició. Va començar l’any 2002 oferint una dotzena d’activitats amb l’objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l’alumnat dels centres educatius. Actualment, el 14è Pla conté 125 activitats per a l’alumnat, el professorat i la comunitat educativa de la comarca, ofertes i finançades pel Consell Comarcal, ajuntaments, institucions públiques i diverses entitats. Es tracta d’una potent eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l’escola amb el territori.

 En aquesta nova edició, a més de les activitats en espais museístics, espais històrics, biblioteques i teatres, destaquen l’ampliació de l’oferta educativa de l’Espai d’Aprenentatge de Tremp, l’obertura al públic de l’Espai Patrimonial de la Central Hidroelèctrica de Talarn, les exposicions de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya o les activitats d’Scratch, un llenguatge de programació a través del joc i l’experimentació.

En l’acte de presentació de dijous 12 a l’Epicentre de Tremp, que va comptar amb l’assistència d’una quarantena d’ensenyants, van intervenir el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i l’alcalde de Tremp, Joan Ubach. Enric Queralt, assessor dels programes Impuls de la Lectura i Ara Escric del Departament d’Ensenyament va fer la xerrada Escriure: bona lletra i ortografia?

 Pla de Suport 2015-2016: http://www.xtec.cat/crp-pallarsjussa/pla/llibre_pla_JussaEducacio_2015_16.pdf

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.