Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Celebració de Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

El proper 25 de novembre tindrà lloc l’acte de commemoració per a l’Alt Pirineu i Aran del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones que se celebrarà a l’Epicentre de Tremp a les 19:00h.

Aquest acte, organitzat per la Delegació del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut Català de les Dones, s'emmarca en la campanya "Construïm una Catalunya lliure de violència masclista", missatge sota el qual es faran enguany els actes de rebuig a aquesta xacra.

Durant la celebració es projectarà un curtmetratge sobre aquesta mateixa temàtica i els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tremp duran a terme l’acompanyament musical de la jornada. Finalment, es farà la lectura del manifest de rebuig a la violència envers les dones a càrrec de Assumpció Batalla, representant de l’Associació d’Amics de la Conca de Tremp. Un text que ha estat consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.