Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Agost2020

El Pallars Jussà participa al fòrum comarcal de l’ACM

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha participat en l’assemblea del Fòrum Comarcal de l’ACM celebrada al TecnoCampus de Mataró el passat 19 de novembre.

Pilar Cases, vicepresidenta del Consell, va assistir a la jornada en representació de l’òrgan comarcal, on Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i alcalde de Palol de Revardit, va ser reelegit com a president del Fòrum Comarcal de l’ACM.

 

L’assemblea, va comptar amb una trentena de presidents de consells comarcals de tot Catalunya així com de la Consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, qui va destacar el paper destacat dels consells comarcals alhora de mancomunar serveis i coordinar polítiques entre diferents municipis.

Durant la jornada també es van tractar informació d’interès pels consells comarcals com la Llei de Transparència, el Fons de Cooperació Local i el Fons Feder. Una intervenció que va anar a càrrec del Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joaquim Ferrer. Per la seva banda, el Secretari General de l’ACM, Marc Pifarré, va explicar als consells comarcals els beneficis de la compra agregada que es realitza des de l’entitat municipalista.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.