Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

09Agost2020

Localitzadors cinematogràfics visiten el Pallars Jussà

Diversos localitzadors cinematogràfics i publicitaris van visitar ahir el Pallars Jussà per conèixer de primera mà el potencial de bona part dels paisatges i el patrimoni de la comarca. Aquesta visita s’emmarca en la ruta per Lleida que estan duent a terme aquests professionals coordinada per la Catalunya Film Commission. 

A la zona del Pallars Jussà, els localitzadors s’han interessat per espais tan diversos com la carretera antiga que travessa el congost de Terradets, les parets escarpades de Roca Regina, el llac de Cellers o les estacions de tren i demà visitaran les botigues museu de Salàs de Pallars, que ja han estat escenari de gran nombre de filmacions.  

Tècnics del Consell Comarcal del Pallars Jussà han fet de guies en aquesta visita donat que, des del 2013 l’ens comarcal està coordinant les feines de recerca de localitzacions a la comarca o la gestió de permisos de rodatge de la major part de municipis de la comarca, la qual cosa l’ha convertit en l’enllaç entre les produccions i el territori. 

Les facilitats donades per particulars i administracions, i l’agilitat de vehiculació per part del Consell, ja s’ha traduït en els darrers mesos en rodatges d’anuncis televisius, i de pel•lícules com “Vulcània” que està a punt d’estrenar-se i que es va filmar en diversos indrets del Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.