Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Més de cinquanta voluntaris recullen aliments pel gran recapte al Pallars Jussà

L’associació de voluntaris APROP i els Serveis Socials gestionen la recollida d’aliments del “Gran Recapte” en 5 supermercats de Tremp.

Els voluntaris de l’associació APROP que participen en el “gran recapte de tardor” a Tremp esperen superar aquest cap de setmana les vuit tones de material que es van recollir a l’edició de l’any passat. 

Els participants a recollida s’han mostrat molt satisfets amb el desenvolupament de la jornada per la quantitat de material que s’ha recollit fins ara.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, que ha comprovat la bona marxa de la jornada visitant alguns dels punts de recollida, ha valorat molt positivament la solidaritat dels Pallaresos i ha destacat la importància d’aquest tipus d’actuacions per tal de cobrir les necessitats de moltes famílies que es troben en situació de pobresa.

En aquesta edició, a més de la vintena de voluntaris d’APROP, també s’hi han afegit una vintena de joves del col•legi Mª Immaculada de Tremp, que se sumen als nois i noies de l’Institut de secundària de Tremp que ja van participar en edicions anteriors. 

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que coordinen la recollida, s’han mostrat molt satisfets per la gran afluència de voluntaris que atenen els punts de recollida i, vist el desenvolupament de la primera jornada, preveuen incrementar el volum de material recollit en edicions anteriors.

El material recollit engreixarà les prestatgeries del banc d’aliments del Pallars Jussà que atén més de 70 famílies amb dificultats de Tremp i rodalies que es beneficien d’aquests servei, que els subministra productes bàsics per assegurar la seva alimentació.

El recapte ha comptat amb la col•laboració de 5 supermercats de la població on els voluntaris informen els usuaris sobre la campanya i sobre els aliments més necessaris com són llet, oli, llegums cuits, conserves de peix i carn o cereals infantils, entre d’altres i tots ells de primera necessitat. Un cop acabada la campanya, els mateixos voluntaris ordenaran els productes segons la seva caducitat per anar-los distribuint durant els propers mesos.

A aquests productes s’hi sumen les aportacions que diferents establiments fan durant tot l’any aportant excedents així com aliments frescos.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.