Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

El Pallars Jussà es prepara per la creació del Parc Natural del Montsec

El Consell Comarca del Pallars Jussà està impulsant accions d’intercanvi amb territoris que són Parc Natural amb l’objectiu de conèixer en primera mà quines són les implicacions de la futura creació del Parc Natural del Montsec.

En el marc d’aquestes accions, recentment una delegació d’una quarantena d’empresaris, alcaldes i regidors dels diversos municipis del Pallars Jussà situats en l'àmbit del Montsec, han participat en una visita d'intercanvi al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La visita ha constat d’una trobada amb els responsables del Parc Natural i amb l’associació Turisme Garrotxa, els quals han explicat l’èxit del seu model de gestió turística i la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible. També s’ha pogut visitar a productors agroalimentaris i a empresaris turístics.

Segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, “la visita ha permès veure l’impuls turístic que dóna a la zona així com la compatibilitat del Parc amb l’agricultura i la ramaderia, especialment en una zona que és espai d’interès natural com el Montsec”.

Aquestes accions s’emmarquen en les iniciatives de desenvolupament local finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya dins el Projecte "Treball a les 7 comarques".

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.