Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

09Agost2020

El Consell del Jussà crea 6 llocs de treball per a aturats

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha formalitzat avui els contractes amb 6 treballadors/res que participen en el Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades beneficiàries de la renda mínima per motius socials, i amb aquest programa, es beneficien d’un contracte laboral a jornada completa.

Aquests treballadors/es han estat contractats per un període de 6 mesos pel Consell Comarcal per realitzar accions laborals i formatives.
Treball i Formació ofereix als seus destinataris d’una banda experiència laboral en diferents tasques de caràcter públic i d’interès social i alhora porta associada una part formativa transversal que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat.
Aquests treballadors són majoritàriament peons forestals, mossos de magatzem, etc i duran a terme treballs de millora i manteniment de l’espai públic, de camins i pistes forestals i també de suport al programa d’intervenció a les persones en situació de vulnerabilitat que inclou entre altres el banc dels aliments i la borsa de material reutilitzable.
El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, considera que aquests projectes són molt importants per afavorir la inserció socio-laboral i millorar les condicions personals, socials, familiars i d’ocupabilitat d’aquest col·lectiu.
Aquest programa estimula la cooperació entre els equips de serveis socials i d’ocupació de la comarca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.