Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

09Agost2020

Recollida solidària de joguines al Pallars Jussà

 

La Creu Roja amb la col·laboració de l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà, han promogut per vuitè any consecutiu la campanya de recollida solidaria de joguines anomenada: “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets” que s’ha dut a terme durant el mes de desembre.

A la campanya hi ha participat la major part de centres de primària de la comarca, a través dels quals s’han recollit desenes de joguines. Aquestes han estat distribuïdes entre més d’un centenar de nens i nenes de famílies amb pocs recursos.
Un any més des de l’organització es constata la bona implicació que ofereixen els centres educatius, el professorat i, sobretot, l’alumnat del Pallars Jussà quan es tracta de participar en campanyes solidàries.
D’altra banda, aquesta iniciativa també té com a objectiu sensibilitzar els infants envers els jocs educatius, evitant aquells que tenen component bèl·lic o sexista i alhora promoure el consum responsable.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.