Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

09Agost2020

El Consell Comarcal del Pallars Jussà reparteix 3000 cantimplores reutilitzables per tal de promoure la reducció dels residus

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha iniciat una campanya de sensibilització entre els escolars de la comarca per a fomentar el reciclatge i la reutilització i prevenir la generació de residus. 

La campanya consisteix en distribuir 3000 cantimplores reutilitzables entre els escolars de la comarca. Aquest matí, juntament amb l’Ajuntament de La Pobla de Segur, s’han repartit les primeres 360 cantimplores “Drink’n Go” entre els alumnes del col·legi els Raiers i de la guarderia de La Pobla de Segur.

“Drink’n Go” és un cantimplora flexible que ocupa poc espai. Això permet no haver de carregar-la durant tot el dia, al mateix temps que eliminem l’impacte mediambiental ocasionat per les ampolles d’un sol ús i alhora estalviem diners. És el company perfecte per a qualsevol situació: tant a l’escola com a la universitat, d’excursió, practicant esport, a l’oficina, de viatge....

Segons explica el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, “l’índex de la recollida selectiva augmenta progressivament a la nostra comarca tot i que cal treballar la prevenció i la reducció de residus i precisament accions com aquesta tenen com a objectiu evitar la generació quantitativa de residus”. 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.