Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Agost2020

El Consell del Jussà inicia la formació de gestió forestal per a joves aturats

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentant avui la formació teòrico-pràctica de 300 hores sobre gestió forestal i aprofitaments fustaners que comença demà. En aquesta formació hi participen 12 joves aturats d’entre 18 i 29 anys inscrits al programa Garantia Juvenil.

Aquest projecte, subvencionat per part de Servei d’Ocupació de Catalunya, compta amb la col·laboració de les entitats Centre de formació forestal especialitzada, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de l’associació Amics del Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt.

Les prioritats d’aquest projecte són fomentar la transferència de coneixement i innovacions en el sector forestal-silvícola en les zones rurals i per altra banda, impulsar una formació professionalitzadora adequada a les necessitats del sector.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, considera que aquests projectes són un recurs per als joves per tal d’afavorir la inserció laboral i es dóna suport a iniciatives per a la creació de llocs de treball per aquest col·lectiu estratègic així com contribuir a millorar l’explotació d’un recurs clau per a l’equilibri mediambiental de la comarca .

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.