Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

05Agost2020

1r Concurs de Fotografia Literària -Sant Jordi 2016

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2016, el Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà (Consorci per a la Normalització Lingüística) convoca un Concurs de Fotografia Literària, obert a tothom.

Què cal de fer?

Escollir un fragment del conte de Maria Barbal “El premi”, ambientat a Tremp, i enllaçar-lo amb una fotografia inèdita.

Cal enviar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • Telèfon i adreça electrònica
  • El fragment seleccionat
  • La fotografia inèdita

Cada participant pot presentar un màxim de 2 fotografies, en color o en blanc i negre.

S’admet qualsevol mitjà (càmera fotogràfica, telèfon mòbil, etc.) per fer la fotografia, així com qualsevol procediment o manipulació fotogràfica sempre que el resultat final sigui original de l’autor.

Les fotografies han de ser en format digital, han de tenir una mida màxima de 10MB i s’han de presentar en format JPG, TIFF o PNG.

 Termini

Del 15 d’abril al 15 de maig de 2016

 Premi

Un lot de llibres i l’exposició de les fotografies seleccionades.

 Jurat

El jurat estarà format per persones de l’àmbit de la cultura i de la fotografia.

 Criteris

Es tindrà en compte el contingut i l’originalitat de la fotografia així com la seva relació amb el fragment literari escollit.

 

Requeriments legals

Les fotografies s’han adaptar a la normativa vigent i no poden vulnerar drets de tercers, com els de propietat intel·lectual, honor, intimitat, a la pròpia imatge, etc.

Els participants cedeixen al Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà (CPNL), en exclusiva, tots els drets patrimonials de propietat intel·lectual de les fotografies per explotar-les en qualsevol format, suport o modalitat.

Consulta el conte a:

Servei de Català del Pallars Jussà C. Soldevila, 18 de Tremp

Biblioteca Pública Maria Barbal Pl. de Catalunya, 6 de Tremp

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.