18Octubre2021

Taller de Formació adreçat a empresaris, emprenedors i responsables d’organitzacions

El Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del programa Catalunya Empren i Global Lleida, organitza per al proper 11 de maig el Taller de formació; “Treballa el teu elevator pitch amb tècniques de visual thinking” com captar l’atenció d’un client en menys d’un minut.
El taller impartit per Jordi Puigdellivol (Sherpa.cat) es portara a terme a l’Epicentre, Passeig del Vall 13 de Tremp de les 16.30 a les 20.30.
Les places son limitades per rigurós ordre d’inscripció i és gratuït.
Pedeu fer la inscripció al correu; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 973650103, Josep M Tarrat, omplint la butlleta que podeu descarregar AQUÍ. 

Adreçat a empresaris, persones emprenedores, i responsables en organitzacions amb inquietud per comunicar amb més eficàcia sobre la seva empresa i proposta de valor.

El nostre dia a dia, tant personal com professional ens ofereix moltes oportunitats de comunicar sobre la nostra empresa o projecte emprenedor. Però la gran majoria d’aquestes oportunitats són inesperades i amb molt poc temps disponible.

És important aprofitar-les al màxim. L’elevator pitch és una tècnica per comunicar la proposta de valor de la teva empresa o del teu projecte emprenedor amb no més de 1 minut (amb el que duri el trajecte d’un ascensor), i aconseguir captar la curiositat del teu interlocutor.
El taller posa un èmfasi especial en l’orientació a client, tant pel que fa a identificar i aprofundir en els segments de clients objectiu (mapa d’empatia), com en reflexionar a fons sobre el valor que s’aporta.

OBJECTIUS:

  • Sensibilitzar sobre la importància de l’elevator pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta de valor de la nostra empresa.
  • Aportar els coneixements i eines per treballar i millorar l’elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.
  • Que cada participant creï els fonaments i variants d’elevator pitch per explicar-lo eficaçment, de forma espontània i amb un temps òptim, tant a interlocutors profans al seu sector, com també a potencials clients o prescriptors.
  • Crear vincles de confiança entre els participants per fomentar la cooperació futura.
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.