Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

05Juliol2020

Gran assistència d’empresaris emprenedors al curs “Treballa el teu elevator Pitch”

Un total de 16 empresaris i emprenedors han participat aquest dijous 11 de maig al Taller organitzat pel servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal.
A través del Programa Catalunya Emprèn i Global Lleida es desenvolupa a la comarca un conjunt de tallers formatius adreçats als empresaris i els emprenedors de la comarca.
El Taller “Treballa el teu elevator Pitch, com captar l’atenció d’un client en menys d’un minut” s’adreça; empresaris, persones emprenedores, i responsables en organitzacions amb inquietud per comunicar amb més eficàcia sobre la seva empresa i proposta de valor.

El objectius del taller son:

  • Sensibilitzar sobre la importància de l’elevator pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta de valor de la nostra empresa.
  • Aportar els coneixements i eines per treballar i millorar l’elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.
  • Que cada participant creï els fonaments i variants d’elevator pitch per explicar-lo eficaçment, de forma espontània i amb un temps òptim, tant a interlocutors profans al seu sector, com també a potencials clients o prescriptors.
  • Crear vincles de confiança entre els participants per fomentar la cooperació futura. 

El proper Taller també adreçat a empresaris emprenedors es celebrarà el proper 26 de maig amb el tema: “La cotització del autònoms i eines de finançament per a empreses.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.