Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

03abril2020

El Pallars Jussà acollirà joves voluntaris europeus per a tasques socials

A través de l’associació Alba, que treballa amb aquest tipus de voluntaris des de fa 18 anys.

Entitat AlbaJussà, vinculada a l’associació Alba, està tramitant l’arribada de diversos voluntaris a la comarca del Pallars Jussà través del Servei de Voluntariat Europeu del programa Erasmus+ de la Unió Europea. Aquests està previst que s’integrin en diversos projectes socials promoguts pel Consell Comarcal del Pallars Jusà que ja s’estan desenvolupant a la comarca a través de la mateixa AlbaJussà i de l’associació de voluntaris APROP-AT, tots ells relacionats amb persones amb especials dificultats.

Aquest matí s’ha celebrat a l’auditori de l’Epicentre una jornada informativa sobre les possibilitats que dóna a les persones joves el programa Servei de Voluntariat Europeu. A la jornada, organitzada per l’associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, hi ha participat el responsable d’aquests programes dins el Servei d’Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut, Ramon Closas, que ha exposat les oportunitats que aquest programa europeu ofereix als joves de cara a poder conèixer altres països i altres experiències a partir de la realització d’un voluntariat. També han participat a la jornada dos joves, de Turquia i Portugal, que en aquest moments estan duent a terme un voluntariat a l’Associació Alba a Tàrrega i que han valorat aquesta experiència com un element que els ha permès créixer com a persones.
AlbaJussà, com a entitat receptora, però també d’enviament de voluntaris cap a altres països, ha ofert la possibilitat als joves del Pallars Jussà a participar en el projecte i gaudir d’una experiència similar en algun país europeu.
Per la seva part, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, en la seva intervenció ha animat als joves pallaresos a participar d’una experiència com aquesta de cara a la seva formació personal.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.