Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06abril2020

Emprenedors del Pallars Jussà participen en el programa Cafeïna de TV Lleida i TV Pirineus

Aquesta setmana, tres innovadores empreses del Pallars Jussà ha explicat la seva experiència empresarial a Onda cero, TV Lleida i TV Pirineus. Martí Armengol de l'empresa Catalana del Llúpol, guanyadora en la última edició del premi jove emprenedor, Laura Samso i Joan Capdevila de l'empresa Pallars Drone especialitzats en projectes tecnològics amb Drons i Jaume Casado fundador amb la seva dona Magda de l'empresa Safrà del Montsec, han explicat com amb el seu esforç i capacitat emprenedora estan desenvolupant al Pallars projectes innovadors i amb molt bones perspectives de creixement que son model per a futurs emprenedors i contribueixen decididament al desenvolupament econòmic de la comarca.

Les tres empreses han rebut els serveis d'assessorament, formació i acompanyament en el procés de creació i consolidació empresarial del programa Catalunya Emprèn i la col·laboració de Global Lleida i CEI Lleida.

Al CEI Pallars Jussà connectem persones per dinamitzar l'economia.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.