Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Juliol2020

Alumnes de l’institut de Tremp informen els seus companys sobre la prevenció de la SIDA

Els alumnes del cicle formatiu de Cures auxiliars d’infermeria de l’institut de Tremp, en col·laboració amb l’Oficina Jove del Pallars Jussà, han commemorat avui el Dia Mundial de la SIDA organitzant diverses taules informatives.

Els voluntaris han treballat el tema de la prevenció de malalties de transmissió sexual a l’aula i ara són ells que n’informen els seus propis companys de centre sobre  diversos aspectes relacionats amb la prevenció contra el VIH però també sobre com afrontar altres aspectes propis de la sexualitat en joves i adolescents.

Les taules informatives també promouen l’ús del preservatiu tan masculí com femení de cara a prevenir el contagi del virus de la SIDA així com d’altres malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

A la Pobla de Segur, l’institut de secundària, amb el suport del servei de Joventut de l’ajuntament, també ha instal·lat durant tota la setmana un taulell informatiu sobre la SIDA i la seva prevenció.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.