Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

11Juliol2020

Els productors agroalimentaris del Pallars Jussà a la Fira de Consum Responsable de Barcelona


La vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, ha visitat els productors agroalimentaris de la comarca a la “Fira de Consum Responsable” que es duu a terme a la Plaça Catalunya de Barcelona durant les festes de Nadal.

La visita s’ha realitzat després d'una reunió amb el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, on també ha participat Eli Planxeria, representant de l’associació APAT, que agrupa la majoria d'empresaris del sector turístic del Pallars Jussà. La reunió ha servit per valorar les diverses accions i iniciatives que s'impulsen des de la comarca, entre les quals les dutes a terme a través de les dues subvencions atorgades pel Fons de Foment Turístic. També s’ha explicat el projecte europeu (Interreg-POCTEFA) de cooperació transfronterera basat en la mobilitat sostenible, GPS Tourism. La reunió ha servit també per crear aliances per a promocionar la iniciativa Vine al Pallars, viu el Jussà

Podreu gaudir dels productes agroalimentaris del Pallars Jussà fins el 4 de gener a la Plaça Catalunya de Barcelona dins del marc de la Fira de Consum Responsable, on hi participen mitjançant la iniciativa alimentaria Al Teu Gust.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.