Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

14Juliol2020

El Centre de Gestió de Residus de Tremp obre les seves portes als instituts de l’Alt Pirineu

Els últims en visitar-lo han estat els alumnes de l’Institut de la Vall d’Aran que, aquest desembre, van fer una visita al centre per a conèixer-ne el seu funcionament i veure de primera mà què passa amb la brossa que generen. Aquest centre és l’encarregat de gestionar els residus de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran i dóna servei a uns 35.000 habitants.

Per al Consell Comarcal l’educació dels consumidors és un dels punts més importants dins de la gestió dels residus, per això es vol conscienciar als estudiants a través d’una campanya de sensibilització. La jornada va incloure una xerrada i  la visita de la planta de compostatge i dipòsit de residus. Es va repartir als alumnes un díptic informatiu i una cantimplora reutilitzable, per a que l’utilitzin en el seu dia a dia i reflexionin sobre les ampolles de plàstic d’un sol ús.

S’espera que durant aquest curs 2016-17 més instituts de la comarca i l’Alt Pirineu visitin les instal·lacions del Centre de Gestió de Residus.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.