Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

14Juliol2020

El Consell del Jussà crea 20 llocs de treball per a aturats sense prestació

A través del Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha formalitzat avui els contractes amb 20 treballadors/es que participen en el Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que té com a objectiu ocupar persones aturades preferentment de 45 anys o més en atur no perceptores de prestació i/o el subsidi per desocupació. En aquest cas, hi ha una persona que supera els 55 anys, una franja d’edat amb moltes dificultats d’inserció a qui es vol donar una oportunitat de tornar a integrar-se al mercat laboral. D’altra banda, 5 dels nous treballadors/es són perceptors de la renda mínima d’inserció, ajut que deixaran de percebre mentre duri el seu contracte de treball

El Consell Comarcal ha contractat 18 d’aquests treballadors/es per un període de 6 mesos mentre que altres 2 tindran un contracte d’un  any. Tots ells faran tasques d’abast comarcal com a peons duent a terme feines de neteja i desbrossament de camins, senders, barrancs, també tasques de manteniment i conservació d’infraestructures públiques o feines d’informació al públic, entre altres.

Treball i Formació ofereix als seus destinataris d’una banda experiència laboral en diferents tasques de caràcter públic i d’interès social i alhora porta associada una part formativa que els ajudaran a millorar la seva ocupabilitat.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha donat la benvinguda als nous empleats i els ha instat a implicar-se en les tasques que els seran assignades per tal de poder demostrar les seves habilitats i adquirir noves experiències.

Aquest projecte també inclou la contractació d’un tècnic que actua com a coordinador del programa, que durà a terme tasques de suport tècnic gestionant els diferents processos que inclou, alhora que farà seguiment i tutorització dels participants en cadascuna de les etapes.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.