Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

11Juliol2020

La consellera Bassa presenta a Tremp l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i l’Aran

Aquesta iniciativa desenvoluparà projectes i activitats de foment i promoció de l'economia social per crear nous llocs de treball, en especial els de qualitat. 

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va presentar el passat 24 de març l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i l’Aran. Aquest centre forma part de la xarxa impulsada pel Departament per afavorir la creació d’empreses d’economia social i cooperativa, així com la viabilitat i sostenibilitat dels projectes i experiències existents al territori per millorar l’ocupació impulsant la creació de nous llocs de treball, en especial els de qualitat. 

A l’acte, que va tenir lloc a l’Epicentre de Tremp, van acompanyar la consellera el director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda; i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amorós.

 

 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.