Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

07Juliol2020

Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2016 per a una empresa dedicada als treballs en alçada

El guardó es va lliurar en el marc de la 8a Trobada Empresarial del Pallars Jussà presidida per la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb les entitats empresarials de la comarca.
Guillem Sanz, impulsor de l’empresa TRAMVER, SOLUCIONS VERTICALS, amb seu social a Salàs de Pallars, s’ha endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2016. Aquest projecte ha estat valorat principalment per la seva originalitat i donat que es tracta d’una empresa que pretén cobrir la necessitat de realització de treballs de rehabilitació de zones de difícil accés en edificis com façanes o teulades, amb l’abaratiment de costos que suposa aquest sistema que a més provoca menys molèsties tant a propietaris com a veïns.

Enguany també s’ha distingit, en la categoria dedicada a la promoció de la dona emprenedora, a Ruth Pintiado que lidera l’iniciativa POSA’T ON FIRE dedicada a la preparació física.

 El guardó es va lliurar en el transcurs de la 8a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar dissabte a La Pobla de Segur en una vetllada en la qual hi van participar més de 130 persones del món del comerç i l’empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2016 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional. Aquestes han estat la fàbrica de cervesa La Masovera, la ramadera, Assumpta Codinachs o Licors Portet i la fàbrica de cervesa C-13, entre altres. També s’ha distingit per la seva trajectòria centenària a Casa Montoliu de Tremp. Per primera vegada també es va reconèixer la trajectòria de la cooperativa Sant Antolí SCCL, la més antiga de la comarca que encara segueix en actiu.

La 8a trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, ha comptat amb la presència de la directora general de Joventut, Marta Vilalta.

En el marc de la Trobada Empresarial és tradició homenatjar també una figura destacada d’origen pallarès destacat. En aquesta edició el reconeixement ha estat per al senyor Jordi Civís, fill de la Pobla de Segur, catedràtic de Paleontologia de la Universidad de Salamanca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.