Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

21Setembre2020

“Jocs i Tallers del Món” per a nens i nenes a la Pobla de Segur

Els nens i nenes de la Pobla de Segur van gaudir aquest dissabte de la desena edició del certament JOCS i TALLERS DEL MÓN que organitza el Servei d’Immigració del CCPallars Jussà amb la col·laboració la ludoteca ESBAIOLA’T i l’Aj. de la Pobla de Segur.
Més de 75 nens i nenes van participar en els diferents jocs i tallers, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món per tal que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

L’objectiu de l’actuació és apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc.

 

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Departament de Treball, Afers Socials i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.