Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

200 nens i nenes del Jussà participen als “Jocs del Món- Trobada de Casals d’Estiu”

Han fet un tomb pels diferents continents a través del joc amb l’objectiu de promoure la integració i la tolerància entre cultures.

200 nens i nens i nenes i una trentena de monitors/es que integren diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat avui en la 10a edició dels Jocs del Món-Trobada de Casals que s’ha celebrat avui a al parc del Pinell de Tremp. Aquesta activitat, que enguany celebra el seu 10è aniversari, té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc.

Aquesta activitat culmina una setmana en què els nens i les nenes han treballat la descoberta dels diferents continents en els seus respectius casals i que els ha permès organitzar un joc a cadascun que avui han presentant a la resta de casals fent un tomb per tot el món.

La jornada també ha servit per agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a Tremp, la Pobla de Segur, Talarn, Salàs de Pallars, la Vall Fosca més la ludoteca de Tremp.

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha acompanyat aquests joves durant part de la trobada en el marc de la visita que ha dut ha terme a diferents activitats amb infants i joves que es desenvolupen a les comarques del Pallars Jussà i Sobirà.

Aquesta activitat, organitzada conjuntament pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’ajuntament de Tremp, compta amb la col·laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.