Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

30Setembre2020

Taller "La fórmula cooperativa: una alternativa a la vostra organització"

El dia 20 de setembre l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran realitzarà un taller formatiu adreçat a associacions, fundacions, altres tipus d’entitats, empreses, etc. Amb l’objectiu de donar a conèixer la fórmula cooperativa i les societats laboral.

Aquest taller s’emmarca dins de les actuacions que l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran desenvolupa per fomentar i promocionar l’economia social al territori i que coordina el Consell Comarcal del Pallars Jussà amb els altres consells de l’Alt Pirineu i Aran.

L’objectiu de l’Ateneu Cooperatiu és crear i impulsar al territori nous llocs de treball a partir de la promoció de l’economia social i cooperativa i les seves estructures empresarials, consolidades i de nova creació a partir de processos d’emprenedoria.

El taller es realitzarà a l’Epicentre , Passeig del Vall, 13 de Tremp. L’hora del taller és de 16h fins les 19h. Les persones interessades es poden inscriure emplenant la fitxa de dades personals

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.