Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

El Consell Comarcal entrega els certificats de formació a 20 aturats contractats durant el 2017

El president Constantí Aranda, la vicepresidenta Ma Pilar Cases i el vicepresident Martí Cardona entreguen els diplomes als participants del programa “Treball i Formació 2016-17” pels quals es certifica la formació transversal realitzada dins del programa.
El programa és un dels ajuts que ofereix el SOC i dels quals el Consell Comarcal del Pallars Jussà en gaudeix. Aquesta darrera convocatòria, ha permès incorporar al món laboral fins a 21 treballadors, 18 dels quals van finalitzar el seu contracte de 6 mesos a finals de juliol i 3 continuen en actiu perquè la previsió de contracte és d’una durada de 12 mesos

Dins d’aquest programa els treballadors han realitzat accions d’experiència laboral, de 6 mesos o 12 mesos segons l’Ordre, fent manteniment i adequació de camins i senders, senyalitzant itineraris del medi natural i finalment, mantenint i conservant les infraestructures de la comarca, com també han realitzat accions d’experiència formativa en dos mòduls, un de competències matemàtiques i l’altre de salut laboral i prevenció de riscos, dels quals avui s’ha fet entrega d’ells.

Es valora molt positivament les tasques realitzades que han permès que un 25% dels treballadors hagin pogut trobar altres feines i actualment, des del Consell Comarcal es treballa la petició per a la convocatòria del programa Treball i Formació 2017-18 per així poder donar oportunitats laborals a les persones que no cobren cap tipus de prestació i que tenen condicions d’edat o de caràcter social que dificulten la inserció laboral.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.