Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

20Setembre2020

La Solidaritat del “Gran Recapte” al Pallars

La campanya del banc dels aliments arrenca amb èxit a 5 supermercats de Tremp

Els voluntaris de l’Associació APROP i els Serveis Socials del Consell Comarcal participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor que té com a objectiu principal subministrar productes bàsics d’alimentació a més de 105 famílies amb dificultats al Pallars.

Segons membres de l’organització encarregats de la coordinació de la recollida, cada cop són més els voluntaris que permeten donar una millor cobertura tant en els principals punts de recapte – a Tremp hi col·laboren 5 supermercats-  així com un cop finalitzat el mateix del seu correcte trasllat a les famílies.

El President del Consell, Constantí Aranda, ha agraït als voluntaris la tasca que realitzen tant en la campanya així  com en la gestió del banc d’aliments durant la resta de l’any.

 

Oli, llet, conserves, cereals, pasta, entre altres són els aliments prioritaris que han de tenir en compte tots aquells que participen en la campanya i que segons l’organització ha incrementat les expectatives en el seu tret de sortida. 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.