Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Primera experiència laboral per a 8 joves del Pallars Jussà en el marc de la Garantia Juvenil

4 al Consell Comarcal del Pallars Jussà, mentre que els ajuntaments de la Pobla de Segur, Tremp, Conca de Dalt i Castell de Mur n’han contractat un cadascun.
Això ha estat possible gràcies a la segona edició del programa de Garantia Juvenil “Contractació joves en pràctiques” que té l’objectiu millorar l’entrada al mercat laboral dels joves amb formació i així facilitar-ne la seva ocupabilitat en un futur.

Un total de 8 joves del Pallars obtenen la seva primera experiència laboral per mitjà d’un contracte de 6 mesos a jornada completa que tindrà lloc en  diferents entitats públiques del Pallars.  

El projecte impulsat pel SOC en el marc de la Garantia Juvenil i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu,  pretén que puguin adquirir les aptituds i experiències necessàries i derivades de la entrada al món laboral.

Aquests joves duran a terme treballs de comunicació i premsa, conservació de documents  d’Arxiu, suport en programació i desenvolupament turístic i suport en projectes estratègics,  entre altres tasques, adaptades al seu  perfil acadèmic.  

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, va donar la benvinguda als joves que treballaran en aquesta institució i va remarcar la importància que té el treball en pràctiques alhora d’adquirir l’experiència que molts cops s’exigeix de cara a entrar en el mercat laboral.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.