Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

La nova Llei dels autònoms

La Societat de Foment Pallars Actiu va organitzat el passat dimarts una jornada adreçada als autònoms perquè coneguin de primera mà quines són les novetats de la nova llei i que s’aplicaran a partir del proper 1 de gener de 2018.
La Xerrada a càrrec del Sr. Antonio Benavides ; Cap de l’equip d’inspecció de Barcelona, membre del Tribunal Laboral de Catalunya i professor de dret del Treball a la Universitat Ramon Llull.
S’han pogut analitzar les mesures més destacades que presenta la nova normativa i que en molts casos presenten millores substancials com són ; la nova tarifa plana, els nous períodes d’alta i baixa,les noves bases de cotització a la Seguretat social, novetats en baixa de maternitat, entre d'altres. La jornada ha comptat amb la col·laboració de Globalleida i els serveis de promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.