Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

30Setembre2020

El Consell comarcal acata les resolucions de la junta Electoral

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha retirat aquest dilluns la bandera estelada que onejava des de l'1 d'octubre a la torre medieval annexa al centre de visitants del Pallars . També els cartells que amb el lema "llibertat presos polítics" estaven penjats als taulells d'anuncis de l'ens comarcal. 
Aquesta acció acordada per l'equip de govern comarcal del PDCAT i ERC, ha estat motivada pels requeriments que de la Junta Electoral de Zona de Tremp se'ls ha fet arribar durant la setmana anterior i als quals el Consell va al·legar defecte de forma primer, i va presentar-hi al·legacions després.

La decisió es va prendre el mateix dilluns després de rebre aquell matí una notificació de la junta electoral de Zona en que a instàncies de la junta electoral provincial se'ls indicava que el recurs presentat no paralitzava l’instruccció donada i que es podria incórrer en delicte de desobediència a l’autoritat Electoral.

El requeriment rebut, exigia “ la retirada de banderes estelades, pancartes amb el lema; llibertat presos polítics, així com elements identificatius similars, com llaços grocs “.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.