Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

El Consell Comarcal aprova un Pressupost per al 2018 que ascendeix a prop d’11 milions d’euros

El Consell Comarcal del Pallar Jussà va aprovar ahir el pressupost per al 2018 amb els vots favorables dels grups del PDCAT i ERC i l’abstenció del grup de candidatura de progrés, un pressupost de prop d’11 milions d’euros sustentats en varis pilars fonamentals com són el desenvolupament econòmic i la millora d’infraestructures de la comarca, les qüestions socials o la millora en l’eficiència energètica.

Descarregar pressupost

Es preveu l’assignació de 2.5 milions d’euros a inversions dels quals es van destacar els 407.000 que contempla en el Pla Comarcal de Camins per a millora dels accessos a nuclis habitats de la comarca, les actuacions incloses en diversos projectes europeus per actuacions de millora del medi natural i els valors culturals i turístics de la comarca com la senyalització de camins i espais geològics vinculats al projecte Geoparc o dels valors megalítics a Senterada, o l’acabament d’obres a l’antiga estació de tren de la Pobla.

Tant el president com la vicepresident del Consell, Constante Aranda i M. Pilar Cases van voler “ Remarcar l’esforç del Consell en mantenir i ampliar els serveis d’atenció a les persones que es presten des de l’àrea de serveis socials”.

En aquest sentit es destinaran 46.000 euros a reformar els baixos de l’Antic Consell, per a la creació d’un centre d’autonomia personal amb un banc de material sociosanitari i un espai d’assessorament personalitzat i 30.000 euros per a l’adquisició d’un vehicle adaptat per al transport de persones amb discapacitat o problemes de salut mental per als quals s’estan implantant nous serveis.

També el govern va destacar que s’hagin tirat endavant projectes com els ateneus cooperatius que impulsen l’economia social i cooperativa o els projectes europeus amb fons Feder o Interreg que l’han dut a ser pioners en diversos aspectes i ser reconeguts com un Consell molt actiu.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.