Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

"Els seus drets en joc", campanya solidària de recollida de joguines

"Els seus drets en Joc” ha estat el nom escollit per a la 8a campanya de recollida de joguines solidària que ha organitzat la Creu Roja del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’ Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Un any més la iniciativa solidària serveix perquè els nens i les nenes pertanyents a famílies amb pocs recursos no es quedin sense joguines el dia de Reis. Per aquest motiu es repartiran entre més d’un centenar de nens i nenes de 50 famílies de la comarca que les podran anar a buscar a la seu de la Creu Roja entre el 3 i el 5 de gener.
Cal destacar la participació en la campanya de la major part dels centres de primària de la comarca: Els Raiers de la Pobla de Segur, Valldeflors i Mª Immaculada de Tremp, la AESO d’Isona i la Vallfosca els quals han aconseguit aportar desenes de joguines.
Per altra banda, la campanya té una doble vessant ja que pren important èmfasi la sensibilització vers la cooperació, la participació i la solidaritat, així com el consum responsable i el joc cooperatiu entre els nens.
En aquest sentit és important la implicació d’altres col·laboradors com són els docents de les escoles, els quals, a través de la seva feina traslladen als infants la importància dels jocs educatius, evitant aquells que puguin tenir un component bèl·lic o sexista.
Des de l’Organització volen constatar la bona acollida que any rere any ofereixen els centres educatius del Pallars Jussà alhora de participar en les campanyes solidàries.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.