Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

23Setembre2020

El Consell del Jussà ajuda amb la seva maquinària a facilitar la mobilitat de la comarca

Després de dos dies d’intens treball, a dia d’avui la xarxa de camins municipals d’accés als nuclis del Pallars Jussà està restablerta amb total normalitat i el transport escolar ha pogut tornar a realitzar les rutes habituals complertes en tots els punts que havien estat afectats.
Per tal de facilitar la normalització viària en les diferents zones afectades per les nevades, el Consell del Jussà ha posat a disposició la seva maquinària per a les tasques de neteja i repartiment de sal a les vies de Sarroca de Bellera, Isona i Conca de Dalt i Castell de Mur. Així mateix, ha col·laborat conjuntament amb la resta de maquinari dels ajuntaments i altres empreses de la comarca en diversos punts d’actuació.

Les nevades dels darrer dies van deixar gruixos importants en diversos municipis per sobre dels 700 metres dificultant l’accés als nuclis urbans dels municipis de Tremp, Isona i Conca de Dalt, Gavet de la Conca, Sant Esteve de la Sarga, Conca de Dalt, Sarroca de Bellera, Senterada i la Torre de Capdella.

 

Des del Consell s’estan implementant tasques preventives amb el repartiment de sal en els diferents camins i així vetllar per la seguretat dels usuaris. 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.