Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

23Setembre2020

Finalitza el Cicle de teatre en anglès amb més de 1.000 alumnes del Jussà

El Servei Educatiu dels Pallars (Departament d’Ensenyament) ha organitzat conjuntament amb el patrocini del Consell Comarcal del Pallars Jussà un cicle de teatre en anglès que ha acollit més d’un miler d’alumnes.
Aquesta activitat celebrada de forma anual des de fa 16 anys, té com a objectiu treballar les habilitats lingüístiques en anglès. Això s’aconsegueix a partir de la posada en escena de l’obra i del material didàctic complementari treballat prèviament a l’aula.

En definitiva, els alumnes experimenten la immersió en l’idioma fomentat a través de l’oci, que s’ha demostrat ajuda a desenvolupar de forma molt més efectiva les diferents competències bàsiques.

Els cicles van tenir el seu inici el 20 d’Octubre i han finalitzat el darrer 16 de febrer amb alumnes des de 3er de Primària a 2n de Batxillerat, FP, Escola d’Adults i EOI, celebrats a la Lira de Tremp i a la Sala Polivalent de l’Escola els Raiers.

Les activitats s’inclouen dins el Pla Comarcal del Jussà Educació amb un cost de 3.000€. Els alumnes aporten 2€ i la resta, incloent-hi el transport, es costeja per part del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.